Skupno število ogledov strani

sreda, 20. junij 2012

49. objava: Eko kriminalka Leyle Vovk

Živel je fant po imenu Marko. Marko je imel mlajšega brata. Nekega dne je Marko je videl, da so starši bolj pozorni do brata, zato je bil ljubosumen.
Kmalu so se na otroškem igrišču pojavili smeti, papirčki, strupena čistila
Vsak dan je bilo vse več in več odpadkov.  Eko  detektiv je spraševal otroke na igrišču, starše, mimoidoče, če so videli koga, ki je onesnaževal otroško igrišče. Nihče ni ničesar vedel.  
Eko detektiv pa se je nečesa  domislil. Ponoči bo čakal na otroškem igrišču. Sigurno se onesnaževanje dogaja ponoči, ker niče podnevi ni ničesar videl.
Tako je čakal in čakal in čakal dokler ni dočakal. Eko detektiv zagleda temno osebo, ki onesnažuje otroško igrišče s smetmi, čistili
Stopi izza drevesa in posveti z ročno svetilko v onesnaževalca in zagleda Marka.
Marko zagleda Eko detektiva in pobegne. Eko detektiv prepozna Marka. Ker pozna tudi njegove starše in ve, kje je Marko doma, odide k Marku  domov.  Staršem pove, kaj je videl. Marko jim je  vse prizna. Pove, da se je počutil zapostavljenega in da je hotel pritegniti njuno pozornost. Marku je bilo zelo žal. Starša pa sta obljubila, da bosta tudi do njega pozorna.
Marko je moral počistiti otroško igrišče in skrbeti, da se na njem niso pojavljali več papirčki in kaj šele strupena čistila.

1 komentar:

  1. upamo da res v otroških igriščih res nebo papirčkov ALI strupenih čistil

    OdgovoriIzbriši